Læsebriller

Læsebriller

På Luxreaders.dk finder du et stort og varieret sortiment af læsebriller i enkle, men autentiske skandinaviske designs af høj kvalitet. Vores briller med styrke er unisex og kan derfor bruges af både mænd og kvinder. Vores materialer er nøje udvalgt, så vi kan garantere høj kvalitet lige meget om du vælger Acetat, metal eller rubber, så kan vi garantere høj kvalitet.

Shop hos os på den smarte måde og modtag et par kvalitetsbriller til en rimelig pris og problemfrit. Vores mange års erfaring inden for den optiske industri har givet os evnerne til at udvikle et autentisk design og samtidig holde et vågent øje med kommende trends. Hårdt arbejde med fokus på autentiske skandinaviske designs har fået os til at skabe en kollektion af stilfulde briller med styrke i en bred vifte af farver og modeller til din personlige stil. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det perfekte par, der passer til både din stil og ansigtsform. Vores læsebriller er tilgængelige i styrkerne +1, +1,5, +2, +2,5, +3, +3,5. Derudover findes vores briller i rund, firkantet, rekangulær og ikonisk pasform.

Alle vores glas er lavet af holdbart letvægts glas i høj kvalitet, som gør det muligt for vores produkter at modstå de uundgåelige dagligdags ridser.

HVORFOR BLIVER MIT SYN VÆRRE MED MIN ALDER?

Lad os være ærlige, det er ikke lige så nemt at læse menukortet på restauranten som det har været. De to største årsager til at vi menneskers øjne bliver dårligere er presbyopi og grå stær, som begge er relaterede til linserne som sidder vores øjne. Linserne er i stand til at skifte form og fokus alt afhængigt af hvor langt de objekter vi gerne vil se er. Når vi bliver ældre bliver vores linser gradvist mere tågede og mister langsomt deres evne til at skifte form. Dette betyder at vores syn langsomt bliver mere og mere slørret og uskarpt.

LÆSEBRILLER FOR ET BEDRE SYN

Selvom det hele lyder meget seriøst, så er der en løsning, og det er at bruge læsebriller! Vores læsebriller kan hjælpe dine øjne med at genvinde dit syns klarhed og skarphed i hverdagen. Hos Luxreaders ønsker vi nemlig først og fremmest at hjælpe dig med at få dit normale syn tilbage. Derudover kæmper vi for at det næste kapitel i dit liv skal bevise at selvom noget er uundgåelige, kan man godt gøre det nemt, billigt og stilfuldt.

HVILKE LÆSEBRILLER ER BEDST TIL MIG?

Først og fremmest skal du finde ud af hvilken styrke dine øjne har brug for. Du kan nemt og gratis teste dit syn her på siden med vores vejledende synstest! Alt du skal gøre er at stille dig cirka 40cm væk fra din skærm og forsøge at læse den tekst der bliver præsenteret.

Nu hvor vi har fået klaret de praktiske opgaver kan vi begynde på det sjove! At vælge design og farve til dine fremtidige briller med styrke er det næste skridt. Du har nu muligheden for at være så diskret eller festlig som du har lyst, men hvis du er i tvivl og mangler lidt hjælp så prøv vores Style guide. Hvis du derimod allerede ved hvilke briller der sidder skarpt på dig, så hop direkte over i vores webshop! Hvis du er i tvivl om hvorvidt vores briller med styrke vil passe din ansigtsform, så hop ind og prøv vores Virtuelle try-on som kan give dig et realistisk billede af hvordan dit næste par læsebriller vil sidde på dit ansigt! Vores briller er typisk Skandinaviske – minimalistiske, stilede og tidsløse.

Materialet vores briller er lavet af er Acetat, metal og rubber, som garantere en let, behagelig og holdbar brille. Vores brilleglas er også lavet til at modstå ridser og skrammer der skulle opstå i hverdagen.

Vores skandinaviske designs er fornuftigt prissat til 199,- men hvis du ikke kan vælge en specifik farve, så køb 3 par for 399,- og skift briller når det passer dig!

Læs mere

Læs mindre

Filter
Now Shopping by
  1. Form
    Se resultater ( 0 )
    Remove This Item
  2. Bredde Bred Remove This Item
Filter

21 Items

per page
Set Descending Direction
  1.  

21 Items

per page
Set Descending Direction