Læsebriller til mænd

Læsebriller til mænd

Vi har et stort og varieret udvalg af læsebriller. Alle vores læsebriller er designet i Danmark, hvor vores designere nøje har udvalgt de bedste materialer, der normalt anvendes på væsentligt dyrere designerbriller. Vi producerer vores læsebriller i flere forskellige materialer, som f.eks. acetat, rubber eller metal. Materialerne rummer forskellige muligheder når det kommer til design og farver og dermed muligheder den personlighed man kan frembringe i udarbejdelsen af de forskellige læsebriller.
Vores Læsebrillerne er lavet med enkeltstyrket letvægtsglas, der er produceret af specielt udvalgte plastmaterialer. Det betyder at glassene er flotte, tynde, lette og derfor behagelige at have på.
Vores letvægtsglas ydermere er hærdet, og dette gør at glasset har en øget brudstyrke, ikke splintrer og bedre kan modstå hverdagens skrammer og ridser.
Læsebrillerne er lavet med + styrke og anvendes til rette langsynethed samt “gammelmandssyn”, “aldersyn” som også kaldes presbyopi. Presbyopi er en tilstand der forekommer af at øjets naturlige evne til at fokusere mindskes. Det er helt normalt, at dette forekommer med alderen. Det kommer af at øjets linse bliver mindre fleksibel som man bliver ældre, i takt med at dette bliver værre får øjet sværre ved at fokusere og på den måde opstår behovet for læsebriller. Der er desværre ikke mange mennesker der køber læsebrillerne når problemet opstår hvilket betyder at man i lang tid render rundt med et forværret syn uden at der bliver korrigeret for manglerne. Dette kan fører til at man får hovepine,l trætte øjne og muskelspændinger.
Læsebrillerne fås i mange forskellige styrker. Lige fra +1 til +3,5, så vi kan, med vores sortiment af læsebriller, servicerer de fleste med lækre læsebriller, der både kan hjælpe på synet og se godt ud.

Hvis du er tvivl om du er ved at vælge de helt rigtige briller til din stil kan du altid prøve vores styleguide, som er en hurtig og dem quiz der fortæller dig hvilke briller der vil passe til netop dig. Du kan også prøve brillerne på hjemme fra med vores try-on funktion, så du er sikker på du bliver glad for dit køb.

Læs mere

Læs mindre

Items 1-50 of 88

Page
per page
Set Descending Direction
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  

Items 1-50 of 88

Page
per page
Set Descending Direction