Læsebriller

Læsebriller

Vi har et stort og varieret udvalg af læsebriller. Alle vores læsebriller er designet i Danmark, hvor vores designere nøje har udvalgt de bedste materialer, der normalt anvendes på væsentligt dyrere designerbriller. Vi producerer vores læsebriller i flere forskellige materialer, som f.eks. acetat, rubber eller metal. Materialerne rummer forskellige muligheder når det kommer til design og farver og dermed muligheder den personlighed man kan frembringe i udarbejdelsen af de forskellige læsebriller.

Størstedelen af vores læsebriller er unisex og passer dermed både til mænd og kvinder. Vi har mange års erfaring i optikerbranchen og følger brillemoden tæt. Inspirationen er hentet i nogle klassiske designs, som vores designere har givet et moderne twist.

Læsebrillerne er udstyret med enkeltstyrket letvægtsglas, der er fremstillet af nøje udvalgte plastmaterialer. Det betyder at brilleglassene er pæne, tynde, lette og dermed behagelige at bære, når man, som de fleste af os, tager læsebrillerne af og på mange gange i løbet af en dag. Derudover er letvægtsglasset hærdet, hvilket betyder at det har en øget brudstyrke, ikke splintrer og kan modstå hverdagens ridser og skrammer.

Læsebrillerne er lavet med enkeltstyrkeglas med + styrke og anvendes til korrektion af langsynethed samt “gammelmandssyn”, “aldersyn” som i faglige termer kaldes presbyopi. Det betyder reelt at øjets naturlige evne til at fokusere aftager. Det er meget almindeligt, at evnen til at fokusere på kort afstand aftager med årene. Forskning viser, at man mellem 40-50’ende leveår mister lige så meget af fokuspunktet, som de første 40 leveår. Det skyldes at øjets linse bliver mindre fleksibel med årene. I takt med at denne bliver stiv, får øjet svært ved at fokusere og behovet for læsebriller opstår. Der er nemlig ikke andet at gøre ved det end at korrigere synet, men desværre alt for mange mennesker for dårlige til at få købt læsebrillerne i tide. Det resulterer i, at de i årevis render rundt med "for korte arme" eller utjekkede, midlertidige løsninger. Ud over de “korte arme kan trætte øjne, hovedpine og muskelspændinger være nogle af symptomerne på at du kniber øjne meget sammen og har svært ved at fokusere.

Læsebrillerne fås i mange forskellige styrker. Lige fra +1 til +3,5, så vi kan, med vores sortiment af læsebriller, servicerer de fleste med lækre læsebriller, der både kan korrigeret synet og se godt ud.

Du kan købe læsebriller med forskellige styrker i rigtig mange forskellige steder - f.eks. i dit lokale supermarked, på din lokale tankstation. Her er kvaliteten på læsebrillerne ofte derefter og det er netop denne tendens, der fik os til at stifte Luxreaders. Vi vil arbejde på at digitalisere købet af læsebriller, så du kan foretage en vejledende synstest digitalt og købe nogle briller, der er langt bedre, når det kommer til kvalitet og design.

Læs mere

Læs mindre

Items 1-19 of 51

Page
per page
Set Descending Direction
  1.  
  2.  

Items 1-19 of 51

Page
per page
Set Descending Direction