Gratis returnering

Fri retur

Det er gratis at returnere dine varer til os og du har fuld returret. Du skal blot anvende den vedlagte returseddel og pakke varerne forsvarligt i samme originale emballage som de er modtaget i.

Sådan gør du:

Læg de forsvarligt indpakkede varer tilbage i pakken og luk den forsvarligt. Varerne skal returneres i den samme originale indpakning som de er leveret i. Derefter kilster du den vedhæftede returlabel på pakken og indleverer pakken hos den speditør, der er anvendt i forbindelse med udleveringen af pakken (enten via PostNord på dit lokale PostNord posthus eller postbutik eller via GLS' pakkeshops).

Bemærk at returforsendelsen kun er gratis, hvis du anvender Luxreaders' vedlagte returlabel.

Du får automatisk en mail, når vi registrerer din returnering på vores lager. Det kan tage op til 14 dage. Herefter udbetaler vi købesummen til den anvendte betalingsform.  

Tilbagebetaling ved returnering

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde: Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.