Solbriller

Solbriller

Hos Luxreaders vil du finde et stort og bredt udvalg af solbriller i flotte designs og god kvalitet. Alle solbriller er unisex, og de passer til både mænd og kvinder. Materialerne er blevet valgt med omhu - om du vælger Acetat, gummi eller metal-stel vil du få et par kvalitetsbriller til en skarp pris.

Alle briller har UV-beskyttelse i glasset, for at beskyttet dig mod solens skadelige stråler, samt justerbare bøjler der tilpasser sig til din hovedform.

Vi har mange års erfaring i brilleindustrien og overvåger brille-trends nøje. Baseret på dette har vi lavet en kollektion af stilfulde briller i et stort udvalg af farver og former for at inspirerer dig, så du kan finde de perfekte briller der passer til din stil og hovedform. Du kan også prøve vores virtuelle try on, som lader dig se, hvordan solbrillerne vil se ud på dig fra dit eget hjem. Du kan enten uploade et billede af dit ansigt eller prøve live kamera.

Blandt materialerne i vores kollektion er der acetat, som er naturligt og allergivenligt. Materialet forbliver så godt som nyt i lang tid, og de fleksible hængsler gør brillerne behagelige at have på.

Hvem har ikke prøvet at sætte sig på sine briller eller glemme dem et eller andet sted. Vi har alle sammen brug for et ekstra par briller, “bare for en sikkerheds skyld”. Hos Luxreaders kan du få 3 par briller for 399 kr., 1 par koster 199 kr. fri fragt og retur inkluderet.

Du kan altid returnere din ordrer inden for 14 dage, efter den dag du modtog din ordre.

Læs mere

Læs mindre

33 Items

per page
Set Descending Direction

33 Items

per page
Set Descending Direction