Solbriller med styrke

Solbriller med styrke

Der er ingen grund til besværet ved at bruge kontaktlinser og klik-på brilleglas. Du kan alligevel ikke rigtigt have dine kontaktlinser på i vandet og klik-på brilleglas bliver bare aldrig lige så tjekkede som et par lækre solbriller med styrke.

Det skal du aldrig bekymre dig om mere! Vi giver dig nemlig solbriller med styrke til så god en pris at du kan købe 3 par for 399,- som er langt under halvdelen af hvad du normalt havde betalt for solbriller med styrke. Så nu har du altså mulighed for at lade et par ligge i sommerhuset, i bilen og derhjemme. Du skal aldrig igen bekymre dig om at sætte dig på et par dyre briller!

Vores kunder undrer sig over hvordan vi hos Luxreaders har mulighed for at sælge vores briller billiger end vores konkurrenter. Det korte svar er at vi har skåret mellemmanden ud. Vi tager brillerne direkte for produktionen til dig hvor vores konkurrenter sender dem ud på lagre og i butikker. Vi sælger derfor kun vores briller online og kan derfor have 100% fokus på at have de billigste briller af højeste kvalitet samt den hurtigste levering.

Men hvis brillerne er så billige, beskytter de så overhovedet mod Uv-stråling?
Kort sagt, ja! En generel frygt der er associeret med lave priser, er dårlig kvalitet. Først og fremmest er alle vores briller udstyret med UV400 samt kategori 3 glas som lever op til den Europæiske CE-mærkning og er ideelle til forhold med stærkt lys. Derudover er vi hos Luxreaders så sikre på vores produkters kvalitet, at vi altid tilbyder vores kunder fri retur. Hvis brillerne kommer frem og imod forventning ikke lever op til de krav vores kunder har, tager vi dem gerne tilbage og refundere beløbet. Det betyder at vores kunder kan føle sig sikre og har mulighed for at bruge deres eget hjem som prøverum.

Alle brillerne er unisex som fås fra styrke +1 til +2,5 og er alle udstyret med flexstænger der gør, at de tilpasser sig hovedets bredde. Vores sortiment strækker sig helt fra vores signatur brille Ace til den behagelige rubber kollektion. Hvis du ikke har brug for solbriller med styrke og faktisk bare leder efter nogle stilede solbriller så hop ind og check vores solbriller uden styrke.

Hvis du har brug hjælp med at finde en brille der passer perfekt til din stil og din ansigtsform, kan du prøve vores nemme og smarte styleguide, som ved hjælp af nogle hurtige spørgsmål finder de briller der vil passe bedst til dig! Du har også mulighed for at prøve brillerne på hjemmefra med vores try-on funktion her på hjemmesiden.

Læs mere

Læs mindre

Filter
Now Shopping by
  1. Form
    Se resultater ( 0 )
    Remove This Item
  2. Styrke plus1 Remove This Item
Filter

33 Items

per page
Set Descending Direction
  1.  
  2. Luxreaders Sun Ace #A Black solbrillerLuxreaders Sun Ace #A Black solbriller

33 Items

per page
Set Descending Direction